tb-500

MistisFiles

Pengetahuan Rahsia Itu Hanya Untuk Mereka Yang Mampu Memahaminya

Archive for the ‘Organisasi Fitnah Masih Ad-Dajal’ Category

Korban Kanak-kanak di Amerika: Sumber Kuasa Mistik Golongan Elit? BHG II

Posted by jigsmaster on December 8, 2019

ritual-abuse-art

 

Bagi kami (MistisFiles), isu ini tidak terhenti sebenarnya. Ia masih berjalan selagi terdapat organisasi-organisasi elit rahsia di seluruh dunia. Istilah seperti ‘Freemason’ atau ‘Illuminati’ sudah terlalu ‘sold out’ dan menjadi mainan wayang dan melariskan buku sahaja, namun modus operandi yang sama dilaksanakan oleh organisasi yang hampir sama falsafahnya dengan menggunakan nama yang lain.

Ritual-ritual sebegini adalah penyakit tahyul orang Eropah zaman gelap. Percaya atau tidak, golongan elit mereka yang anda lihat begitu terbuka, moden dan trendy itu sebenarnya masih mengamalkan upacara khurafat dan tahyul; menyembah jin syaitan dan adat-adat kuno.

 

BACA LAGI PENDEDAHAN YANG MENDEBARKAN INI…

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Korban Kanak-kanak di Amerika: Sumber Kuasa Mistik Golongan Elit?

Posted by jigsmaster on December 2, 2019

ritual-abuse-art

 

Golongan Elit di Amerika menculik kanak-kanak terutamanya gelandangan dan mangsa kehancuran rumahtangga untuk dijadikan ‘sumber kuasa mistik’ dan gaya hidup pelik pedofil. Ini isu lama dan kami di MistisFiles sudah dedahkan dahulu berkali-kali. Namun apa yang mengejutkan, isu ini kembali hangat dan sedang dipantau oleh sebuah tribunal perundangan.

Laporan ini mungkin tidak diketahui oleh ramai orang di Malaysia. Namun ini adalah sedutan dari laporan sulit yang berkredibiliti tentang apa yang berlaku di Amerika baru-baru ini.

 

 

BACA SELANJUTNYA

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Percaturan Baru Mahathir-Anwar : PPBM Di Sabotaj?

Posted by jigsmaster on November 21, 2019

mahawar

 

 

Keputusan PRK Tanjung Piai baru-baru ini memberi tamparan hebat kepada Pakatan Harapan. Kelompok-kelompok tertentu di dalam Pakatan Harapan mula mempersoalkan kredibiliti dan kemampuan Tun M menerajui Pakatan Harapan dan populariti mereka sebagai kerajaan. Tun M didesak segera menyerahkan jawatan kepada DS Anwar Ibrahim.

Ada pendapat menyatakan bahawa sebenarnya PPBM, yakni parti Tun M telah disabotaj oleh DAP dan PKR sendiri. Adakah ini benar?

Jika Tun M berundur, nasib PPBM menjadi lebih buruk dan bakal ‘dihukum’ semahu-mahunya oleh ‘tauke’ dalam Pakatan Harapan.

 

BACA SELANJUTNYA

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Operasi Sulit Amerika Si Pencipta Daesy Episod II

Posted by jigsmaster on November 7, 2019

americaisis2

 

Dalam episod lepas, kita sudah membaca tentang motif Amerika menubuhkan pelbagai kumpulan pengganas berasaskan fanatisme agama, dalam kes ini fanatik bertopengkan ‘jihad Islam’. Ini kerana sasaran dan tujuannya berada di negara-negara Timur Tengah. Adalah penting untuk memecahbelahkan atau membuat huru-hara di sana bagi tujuan penting yang telah kita bincangkan dalam episod lepas.

Dalam episod ini kita akan perhalusi bagaimana Amerika membekalkan dana dan senjata kepada pertubuhan-pertubuhan pengganas ini. Inilah antara faktor mengapa segala kelengkapan sehinggakan baju dan kasut para pengganas ini kelihatan baru dan hebat seperti yang kita lihat di media-media antarabangsa.

 

BACA SELANJUTNYA

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Operasi Sulit Amerika Si Pencipta Daesy Episod I

Posted by jigsmaster on October 31, 2019

americaisis

 

 

Baru-baru ini, dilaporkan kononnya pemimpin kumpulan militan Daesh/ISIS, Abu Bakr al Baghdadi dipercayai meninggal dunia selepas tentera Amerika Syarikat menggempur wilayah Idlib, Syria, lapor media negara itu pada 26 Oktober 2019 yang lalu.

Menurut laporan media yang memetik beberapa sumber kerajaan berkata, Baghdadi mungkin membunuh diri dengan meletupkan jaket ketika serangan operasi khas tentera terbabit.

Persoalannya, adakah ‘kematian’ pemimpin Daesy itu adalah benar? Maksudnya, adakah ia benar-benar satu kematian atau sebenarnya telah ada dalam skrip yang mana Abu Bakr al Baghdadi adalah pelakonnya?

Laporan sulit di bawah mendedahkan lagi motif Amerika mencipta ISIS/Daesy selepas Al-Qaeda. Setiap pertubuhan ada sasaran dan tujuan ianya dicipta.

 

BACA SELANJUTNYA

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Misteri Teo Nie Ching

Posted by jigsmaster on December 26, 2018
kredit: Berita Harian

kredit: Berita Harian

 

Portal dan akhbar-akhbar Cina telah melaporkan timbalan menteri pendidikan ini telah mengatur pertemuan dengan persatuan-persatuan Cina bagi merombak silibus buku teks sejarah sekolah. Namun Nie Ching bertegas menafikan.

Soalannya: YANG MANA SATU BETUL?

Mengapa beliau menafikan? Apa keperluan untuk menafikan sedangkan persatuan Cina seperti Majlis Bahasa Cina menegaskan Nie Ching ada bertemu dengan mereka dan mengatur pertemuan dengan pihak kementerian pendidikan. Adakah Nie Ching dalam dilema? Adakah persatuan Cina terlalu gopoh dan mendesak Nie Ching? Apakah yang mereka mahu kejar? Apa perancangan tersembunyi Nie Ching dan DAP dalam mengubah sejarah Malaysia?

 

Srikandi melaporkan… dari akhbar-akhbar Cina!

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Misteri Nurul Izzah

Posted by jigsmaster on December 22, 2018

Nurul Izzahmisteri

 

 

Perletakan jawatannya dalam PKR memang agak menggemparkan walaupun ianya ditenggelami aksi-aksi sarkas para menteri kerajaan. Ia sebenarnya adalah satu petunjuk penting dalam sejarah politik negara. Adalah aneh wanita yang memiliki harapan dalam arena politik negara melalui parti politik yang diasaskan oleh bapanya telah mengambil langkah sumbang dengan menghancurkan masadepan politiknya begitu sahaja. Mungkin ada pelan lain?

Kelibatnya bersama Rafizi Ramli dan Khairy Jamaluddin (KJ) memang menambahkan perisa. Rafizi Ramli, baru-baru ini kalah dalam pemilihan timbalan presiden PKR dan KJ, yang tewas bertimpa-timpa sejak partinya tumbang sebagai kerajaan dalam pilihanraya umum lepas adalah bagaikan satu barisan simfoni lengkap untuk menyertai Nurul Izzah.

Namun, apakah yang MENEWASKAN wanita jelita yang berbakat dalam politik ini?

 

M.O menulis…

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Teka-teki Anwar Ibrahim

Posted by jigsmaster on December 18, 2018
anwarpening

kredit: detiknews

 

Tun M tidak mahu menunggu terlalu lama. Mesejnya jelas ditujukan kepada Presiden UMNO bahawa ‘jump’ yakni masuk ke dalam partinya, PPBM. Ini kerana PPBM terdedah kepada bahaya, dengan jumlah ahli parlimennya yang sedikit. Parti kerdilnya hanyalah mengharapkan aura Tun M, tidak lebih tidak kurang. Tun M mesti cepat menekan UMNO supaya ‘menyerahkan’ ahli-ahli parlimennya supaya mampu memperbesarkan PBBM, parti kerdil yang hanya wujud atas bayang-bayang Tun M.

Mungkin senario ini tidak begitu bagus buat DS Anwar Ibrahim. Tun M yang menjelma terlampau kuat hasil bantuan ‘katak-katak UMNO’ mampu berbuat apa saja termasuk memusnahkan impiannya untuk menjadi perdana menteri Malaysia. Namun Anwar masih percaya kepada Tun M. Anwar memperbaharui taatsetianya kepada Tun M.

Ketika Anwar masih berteka-teki, anaknya sendiri telah meletak jawatan dalam PKR!

 

M.O menulis…

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Misteri Tun M

Posted by jigsmaster on December 17, 2018

tunm

 

Bagaimana anda semua hari ini? Sihat? Apa cerita tentang Tun Dr. Mahathir (Tun M)? Apa yang beliau buat sekarang?

Hehe.

Saya M.O dan penulis siri Mason-mason Melayu yang telah wujud di internet sejak zaman peralihan Pak Lah ke DS Najib.

Saya telah menjangkakan ada perhimpunan melawan sesuatu yang seperti Malayan Union sejurus selepas 9 Mei 2018 yang lepas dan ia terbukti berlaku pada 8.12.2018. Adakah ia terjadi secara kebetulan? Adakah saya berjaya ‘meneka’? Adakah ini sejenis ‘teori konspirasi’ yang anda faham selama ini dari media? Tidak saudara saudari.

Maklumat di sekeliling kita terlampau banyak. Apa yang perlu kita lakukan ialah MENAPIS MAKLUMAT TADI.

Pada 21 September 2018 yang lalu, saya telah memberitahu anda akan langkah Tun M yang akan membesarkan parti kerdilnya dengan menerima kemasukan ahli parlimen UMNO. Pada masa itu saya telah dikritik oleh penyokong parti Tun M sendiri serta penyokong kerajaan dengan mengatakan saya ini merepek dan berbohong.

Anda boleh rujuk di sini: PELAN TUN M

Lihat poin pertama:

1) Partinya, Parti Pribumi Bersatu Malaysia adalah antara parti paling kerdil dalam kerajaan dengan jumlah kerusi yang sedikit berbanding PKR & DAP

Jadi bagaimana kawan-kawan? Apa yang Tun M nak buat sekarang?

Hehe.

Ada banyak perkara yang anda tidak tahu tentang Tun M ini. Mungkin semasa Tun M menjadi perdana menteri keempat dahulu, anda masih ‘seekor’ sperma yang lurus mulus, kanak-kanak mentah berhingus atau mungkin masih di alam roh lagi.

 

BACA SETERUSNYA….

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Mengapa Pihak Media ‘Menyembunyikan’ Pendirian Tun M terhadap Sekolah Vernakular??

Posted by jigsmaster on November 5, 2018

tunmuec

 

Tun M dilaporkan telah menyatakan pendiriannya berkenaan sekolah vernakular dalam satu dialog di Thailand pada 25 Oktober 2018  yang lepas. Pendirian beliau itu amat tegas dan ini memang bertentangan dengan fikrah politik rata-rata politikus dalam Pakatan Harapan yang dikuasai oleh DAP.

Baru-baru ini Tun M telah menyatakan pendiriannya berkenaan UEC dan ini dilakukan dalam negara, di mana pihak media tidak mampu menyembunyikan lagi pandangan Tun M berkenaan isu tersebut.

Mengapa pihak media kelihatan ‘takut-takut’?

Adakah benar DAP telah ‘mengugut’ mereka, sementelah posisi menteri komunikasi dan multimedia dipegang oleh salah seorang dari mereka?

M.O mengulas isu menarik ini…

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us