“French Roulette”

frechroult

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan. Ini adalah siri yang ketiga dan terakhir.

Untuk menjalankan fungsi-fungsi New World Order, suasana panik mesti dibikin untuk mencetuskan emosi orang ramai secara besar-besaran. ‘Paris Bombing’ adalah salah satunya, untuk trigger kepada keputusan yang diinginkan oleh para perancang dan The Hidden Hand. Aksi selepas bencana atau post-apocalypse adalah penting untuk dilihat; apakah sebenarnya event yang dinginkan oleh para penyembah Iblis itu dan kita akan lihat siapa yang terkena di dalam permainan “French Roulette” kali ini.

 

 

-MistisFiles

 

 

 

 

 

dangersign

 

 

 

 

Para pembaca MistisFiles,

 

Saya telah menerangkan sebelum ini peranan ketiga-tiga pihak yang terlibat dalam The Friday 13th ini. Setiap pihak memiliki hubungan ‘ekologi’ di antara satu sama lain dan memiliki sebab mereka terlibat di dalamnya. Jika setakat ini anda faham apa objektif dan sebab mereka merancang semua ini, mari kita lihat apakah isu-isu teknikal yang yang mempengaruhi keputusan-keputusan mereka di atas meja rundingan intelligen mereka dua tahun selepas The Feast of The Beast yang terakhir.

 

BACA DENGAN TELITI DAN FAHAMKAN.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Leave a Reply