Dark Vatican VI: Conclave of The Babylonian Magus

darkvat6

 

Kita telah membincangkan,bagaimana pengaruh pagan dari tradisi sistem dewa-dewi Rom,Greek dan Jerman/Skandinavia telah mempengaruhi perayaan-perayaan serta tradisi tertentu dalam dunia Katolik.

Namun di sana,di dalam tradisi kepaderian dan kebaktian gereja,tersembunyi rahsia paling penting dan ini adalah antara faktor-faktor yang memungkinkan Dua Kunci Sulit Terbesar dunia Kristian mesti disembunyikan dari pengetahuan umum.

Beribu-ribu tahun lamanya,sebelum pagan Eropah bangkit pada tahun-tahun kegemilangannya,dan sebelum para pengarang Veda menuliskan cerita tentang dewa-dewi Hindu mereka,para maharaja dan kesatria Babilon berperang untuk mempertahankan empayar mereka dan meluaskan jajahan.Sesetengah raja adalah begitu menggerunkan akibat kezaliman dan kegagahan mereka,sesetengahnya menganut fahaman sihir.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Conclave Of The Babylonian Magus”

 

 

 

 

 

 

 

babylonian maguscover

“…On her forehead: Mystery Babylon the Great, the Mother of Prostitutes and of the Abomination of the Earth..”

 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

2 thoughts on “Dark Vatican VI: Conclave of The Babylonian Magus

  1. uzbekdesantillana

    Agama Namrud menyerap dan menyebar. Walaupun begitu Agama Hanif Nabi Ibrahim tetap tersebar. Masa dan peristiwa berulang Iblis masih berjuang dan Rasul berganti. Agama Allah tetap menang di hati orang mukmin sepanjang zaman hingga kiamat.

Leave a Reply