Melawat Kembali: Projek UFO Amerika

ufoproject2

 

Jika anda pernah membaca artikel ini dan artikel ini, maka sudah tentu anda akan sangsi dengan usaha Amerika untuk menjelaskan apa yang berlaku ketika era ‘Great America‘ dahulu.

Semua ini berkesinambungan dari ‘projek-projek rahsia Nazi Jerman’ yang membawa kepada:

  • Projek Rahsia British
  • Projek Rahsia Amerika

Rusia? Mungkin anda belum membaca tentang usahasama Nazi Jerman dan Rusia dalam membangunkan teknologi tertentu sebelum Jerman ‘mufarakah’ dengan Rusia…

Kami akan mengulas beberapa kes yang mirip dengan “Roswell Incident” namun tidak setular yang disebutkan tadi sehingga muncul dalam siri televisyen Superman.

 

BACA SELANJUTNYA…

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

2 thoughts on “Melawat Kembali: Projek UFO Amerika

  1. sejagat

    Saya ada tengok Bob Lazar menceritakan teknologi scan tangan (ibarat thumb print nak masuk opis) yang diletakkan di pintu masuk fasiliti Area 51 dimana dia ditunjukkan alat itu. Pada tahun 1980an rasanya belum pernah ada lagi teknologi scan tangan tetapi Bob Lazar sudah menyaksikan dan menggunakannya dimana pada pendapat saya teknologi itu sudah lama ada tetapi bila sudah naiktaraf, diberikan teknologi itu kepada orang awam untuk dikomersialkan. Banyak lagi kisah2 Bob Lazar yang lain tetapi confession yang dibuat oleh beliau seolah-olah tidak mendapat sambutan berskala besar dan hanya berlegar di kalangan peminat2 UFO sahaja. Sedangkan Donald Trump pernah memberikan bayangan akan kisah2 UFO ini ketika beliau menjadi Presiden USA. Pada saya, kita sendiri perlu ada teknologi untuk mengesahkan kewujudan UFO dan makhluk asing sepertimana yang dilakukan China dengan membina teleskop radio yang jauh lebih besar dan sensitif berbanding teleskop radio di Arecibo yang dah pun runtuh dan rosak. Setakat ke hari ini, TIADA MAKHLUK ASING DITEMUI di luar planet Bumi secara rasmi kecuali penemuan AIR di planet Marikh tetapi itu pun tidak ditemui sebarang hidupan walaupun air itu adalah elemen asas kehidupan.

Leave a Reply