COVID-19: Misteri Menyelubungi Di Bulan Oktober

DATUK DR NOOR HISHAM ABDULLAH

 

Ada satu ciapan Twitter yang menjadi perbualan hangat wargamaya di Malaysia baru-baru ini. Isi kandungan ciapan itu yang menjadi satu tanda tanya ramai orang.

Seakan-akan membayangkan sesuatu. Namun itulah yang dihebohkan oleh media-media di Malaysia.

Pada 3 Oktober 2020, jumlah kes adalah mencapai 317 kes, yang merupakan tertinggi setelah graf kes berterusan mencatat bilangan yang rendah dan agak terkawal sejak 2-3 bulan yang lalu.

Manakala kekecohan berlaku dalam pengurusan para pelajar pusat pengajian tinggi, di mana para pelajar yang baru datang mendaftar diminta pulang walaupun ada kenyataan dari pihak kementerian dan sebagainya yang membenarkan mereka tinggal di kampus.

Apakah yang berlaku SEBENARNYA?

Apakah yang berlaku di luar sana?

 

BACA SELANJUTNYA.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

2 thoughts on “COVID-19: Misteri Menyelubungi Di Bulan Oktober

  1. sejagat

    Ada terima satu gambar info dari WHO yang circulate di kalangan komuniti conspiracy theorist, pada gambar tersebut tertera rancangan WHO untuk memulihkan pandemik sehingga tahun 2025.

    Walaupun hanya gambar dan ia tidak popular di media perdana dan juga Twitterjaya, tetapi sedikit sebanyak menimbulkan tanda tanya, apakah virus ini akan berlangsung sehingga tahun 2025?

    Virus COVID19 ini pada saya secara analoginya menggantikan Perang Dunia kerana impak yang timbul kesan daripada virus ini sangat mengesankan umat manusia sejagat.

    Kita benar-benar berada di dalam movie bertemakan pre apocalypse….

Leave a Reply