Ostarine

MistisFiles

Pengetahuan Rahsia Itu Hanya Untuk Mereka Yang Mampu Memahaminya

Projek Rahsia Amerika: Medan Graviti I (BHG II)

Posted by jigsmaster on July 5, 2016

earth-magnetic-portals

 


[Mukaddimah]

Graviti dalam definisi tradisional atau Newtonian adalah daya yang wujud di antara dua objek di alam semesta. Namun definisi Relativiti oleh Einstein pula menyatakan graviti adalah hasil dari lengkungan ruangmasa oleh jisim-jisim besar di alam semesta. Apakah sebenarnya graviti itu? Memahami graviti adalah teramat penting kerana barang siapa yang mampu mengawal graviti maka secara teorinya, dia akan mampu mengawal ruangmasa.

Dengan kata lain, siapa yang mampu mengawal graviti bumi maka seolah-olah dia menjadi ‘Tuhan’ di Bumi. Dia mampu mengawal pasang surut air laut, orientasi haiwan-haiwan bergerak, arah mata angin, putaran bumi, peredaran siang dan malam, pergerakan cahaya sehingga perkembangan sel-sel dan atom.

Sebab itu topik ini adalah amat penting. Jika anda dapat membaca artikel ini di MistisFiles, ingatlah, pengetahuan rahsia itu hanya untuk mereka yang mampu memahaminya!


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us
 1. amran3669 Said,

  Boleh kah saya berkongsi artikel ini didalam ruang facebook saya? Mohon pencerahan.

 2. jigsmaster Said,

  artikel yang private untuk subscriber tidak boleh disiarkan kepada umum.
  harap maklum

 3. amran3669 Said,

  Terima kaseh diatas maklum balas.

 4. syahir.asyraf.halim Said,

  Tak kan nk share bnde camni..bleh ke nk brbahas balik.. Panas nama MO.. Mmg ade yg share..ssh org nk caye…. Lg dibuat main2 adela.. Fhm niat tu mmg murni.. Tp alangkah baiknya klau smua org brfikiran mcm amran… Kita dh sedia maklum how the truth Will always be treated

Add A Comment

You must be logged in to post a comment.