Monthly Archives: October 2016

Peranan Media Tajaan NED & OSI di Malaysia

globatocracy_1

 


Media-media alternatif seperti Malaysiakini seringkali dikaitkan dengan media kebebasan bersuara atau menentang kerajaan yang korup. Namun apakah ‘kebebasan’ yang ingin diperjuangkan itu? Atau ‘kebebasan’ cara mereka yang ingin dipaksakan kepada orang lain? Adakah mereka lebih suci dari kerajaan yang korup itu? Sebenarnya media-media ini adalah talibarut satu ‘kerajaan’ yang lain yang lebih korup dan ekstremis dalam memaksakan ideologi dan cara hidup mereka kepada orang lain.


 

 

 

 

Dalam Protokol ke-12 (Protokol-protokol Zionis), ada disebutkan tentang media-media mesti membuat pembohongan dengan diselangselikan dengan berita-berita yang benar, bergantung kepada penerimaan orang ramai kepada sesuatu isu bagi kepentingan pihak mereka.

Prinsip-prinsip ini memang diamalkan oleh portal Malaysiakini dan seumpamanya. ‘Red flag’nya mudah sahaja; mereka akan memainkan isu berkaitan agama Islam dan orang Melayu (sebagai majoriti penganut Islam) dengan objektif menimbulkan kesan yang negatif dan kemusnahan imej. Antara caranya:

1) Menyeleweng dan mengubah maksud dengan sesukahati mengikut motif tertentu dari sumber asal.
2) Meletakkan tajuk (headline) artikel yang berlainan dari maksud sebenar dari sumber.
3) Memilih-milih isu yang berpotensi untuk sensasi untuk diputarbelit dan diperbesar-besarkan walaupun isu itu tidak relevan, kecil dan tidak penting.
4) Semua penyelewengan dan pembohongan tadi diselangselikan dengan berita-berita benar untuk mengaburi mata orang awam.

Continue reading

Projek Rahsia Amerika : Telekinesis II & Superkeupayaan Samiri

telekinesis

 


[Mukaddimah]

Apa yang dikaji dan dicari oleh The Elite menggunakan medium kuasa kerajaan-tentera-industri di Amerika adalah untuk mencari kembali pengetahuan yang hilang, yang mana pada suatu ketika dahulu pengetahuan begini telah diketahui oleh manusia-manusia tertentu. Dengan menggabungkan semua pengetahuan ini; graviti, elektrokinesis, telepati, telekinesis dan beberapa lagi pengetahuan, maka kita akan dapat kekuatan yang sama yang ditemui oleh Samiri. Bagaimanakah ia menghasilkan keupayaan telekinesis yang hebat sehingga membentuk ‘patung anak lembu emas’?


 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Projek Rahsia Amerika : Telekinesis I

freezebullet

 

 

 


[Mukaddimah]

Telekinesis atau Psikokinesis adalah kemampuan merubah fizikal sesuatu benda, arah pergerakannya atau memindahkannya hanya melalui kuasa fikiran. Ia memiliki hubungan dengan telepati namun telepati hanya dapat memindahkan data-data dari minda ke minda, namun telekinesis mampu berhubungan dengan objek hanya melalui tenaga dari minda itu. Apakah Mind Over Matter?

Sebagaimana biasa, pihak kerajaan-tentera-industri di Amerika telah menumpukan pelbagai usaha dan kos yang banyak untuk mengkaji subjek ini. Apakah yang mereka dapati? HANYA DI MISTISFILES.


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Projek Rahsia Amerika : Telepatik II

telepathic-connection-2

 


 

[Mukaddimah]

Minat terhadap kemampuan telepati manusia bermula terutamanya ketika era Perang Dunia Kedua apabila para juruteknik radar telah mendengar bunyi bising keretapi seolah-olah terpancar dari peralatan radar mereka. Kajian menunjukkan gelombang atau denyut elektronik tertentu boleh menembusi tengkorak manusia dan dikesan oleh neuron manusia; seakan-akan otak mengesan isyarat haba apabila tangan kita menyentuh cerek yang panas. Daripada maklumat ini, mereka melakukan pelbagai kajian. Frekuensi akhirnya memberikan satu petunjuk ke tahap lebih mendalam. Telepati antara minda nampaknya bukan perkara mustahil. Apakah yang berlaku selepas itu? SAKSIKAN SENDIRI DI MISTISFILES!


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Projek Rahsia Amerika : Telepatik I

telepathy

 


[Mukaddimah]

Paperclip mungkin salah satu projek Amerika yang popular namun di sana terdapat berpuluh-puluh projek sains bawahtanah yang mana jika kita meneliti teknologinya, kita akan terkejut kerana di waktu awal 50-an dulu sudah ada teknologi implan dan pancaran gelombang yang mana digunakan dalam industri telekomunikasi pada hari ini. Telepati, adalah salah satu matlamat yang ingin dicapai oleh mereka. Kemampuan berhubung di antara minda dengan minda. Apakah yang terjadi di dalam projek-projek rahsia Amerika dalam membangunkan penyelidikan telepati ini? Hanya di MistisFiles.


 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Projek Rahsia Amerika : Elektrokinesis II

psychicmind3

 


[Mukaddimah]

Fikiran manusia sebenarnya memiliki potensi-potensi yang luarbiasa dan mencapai tahap imaginasi dalam filem-filem. Di dalam otak, terdapat saraf-saraf yang seakan-akan bertindak sebagai penguat (amplifier), penerima (receiver) atau pemancar (transmitter). Ia seakan-akan kad-kad elektronik di dalam perkakasan komputer. Mengubahsuai setiap potensi ini memerlukan ilmu pengetahuan yang tinggi dalam biologi, kimia, fizik dan elektronik. Mengapa ia diubahsuai? UNTUK MENGHASILKAN MANUSIA SUPER. Manusia yang boleh melampaui batasan kemampuan yang biasa. Kuasa psikik memang ada manusia yang berbakat secara semulajadi, namun bolehkah sains menghasilkan manusia psikik secara buatan? HANYA DI MISTISFILES.


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Projek Rahsia Amerika : Elektrokinesis I

power-of-human-mind-heal-oneself


[Mukaddimah]

Di sana terdapat psychotronic amplifier yang digunakan untuk memanipulasi gelombang fikiran manusia. Menggunakan pelbagai mesin eksperimen yang kejam seperti random number generator, pihak-pihak tertentu yang menjadi kontraktor dalam projek-projek rahsia Amerika telah menjalankan pelbagai ujikaji dalam bidang pembangunan potensi minda sejak tahun-tahun 1950-an lagi. Jika sekitar dekad itu mereka dikatakan menemui keputusannya, apakah yang berlaku kepada semua ujikaji itu pada hari ini?

Jawapannya : PRODUK DI PASARAN TERBUKA.

Ia adalah gajet untuk mengumpul data dan memancar data. BACA ARTIKEL INI. HANYA DI MISTISFILES.


 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us