Monthly Archives: September 2016

Wang Maya: Adakah Selamat?

bithack


[Mukaddimah]

Baru-baru ini terdengar khabar Bitcoin telah dirompak sebanyak $78juta dari bursa Bitfinex di Hong Kong. Persoalannya sekarang, adakah wang maya ini selamat atau sebenarnya lebih mudah dirompak, oleh para penggodam?

Insiden ini ada makna yang amat besar. Ada negara yang telah meninggalkan wang fizikal.

New World Order. Nanti dulu! Jangan prejudis. Kami sebut lagi, New World Order.

Berhati-hati lebih baik buat anda. BACA ARTIKEL INI. Ini adalah ‘glitch‘. Bermakna, petunjuk bagi anda.


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Mengapa DAP-Chauvinis Begitu Membenci TG Haron Din Sehingga Akhir Hayatnya?

daphatehd


 

[Mukaddimah]

Kutukan dan cacian kepada Allahyarham Dato Dr. Haron Din oleh kaum Chauvinis adalah sudah dijangkakan sementelah umat Islam tidak mengira pegangan politiknya masih bersedih dan terkejut dengan pemergian seorang tokoh agama di negara ini. Mengapa banyak komen-komen dari kaum Cina-DAP di media-media sosial seakan-akan melepaskan geram dan kemarahan dengan mencaci arwah? Mengapa mereka begitu benci dengan beliau? Semua ini ada kaitan dengan ‘conflict of interest’ yang terjadi di antara kaum Neo-Komunis di negara ini dengan pribumi terutamanya yang muslim dan halangan yang diwujudkan oleh golongan ulama yang acapkali mengganggu proses mengambiahlih dunia politik Malaysia ke tangan mereka.


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Dua Lagi Jarum Amerika Buat Malaysia

unclesam2

 


 

[Mukaddimah]

Kami telah menerangkan kepada anda antara jarum-jarum yang digunapakai pada masa ini oleh The Elite untuk mengugut Malaysia supaya mengurangkan aura Islamiknya dan menekan Malaysia supaya menjadi lebih liberal dan sekular dengan mengurangkan dos syiar-syiar Islam dalam semua aspek kehidupan. Terdapat dua jarum lagi. Namun ia adalah amat sulit dan ada yang masih belum dilancarkan oleh proksi Amerika.

Apakah dia?

HANYA DI MISTISFILES


 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

1MDB, Memperkenalkan Satu Lagi Jarum ‘The Club’

 

1mdb

 


 

[Mukaddimah]

1MDB dijadikan ‘jarum bermata dua’ yang paling terbaik setakat ini buat proksi ‘The Club’ sebagai batu loncatan untuk menjinakkan Malaysia supaya mengikut kehendak NED dan NDI. 1MDB asalnya ialah satu program yang dibina untuk menyokong pelaburan negara dan membantu bumiputra dalam kek ekonomi negara supaya dapat merapatkan jurang pendapatan dengan bukan bumiputra, yang nanti dapat mengelakkan bom jangka hasil dari pembahagian ekonomi yang tidak rata sejak era Pecah dan Perintah oleh pihak British. Namun kesilapan demi kesilapan menguruskannya membuka peluang The Club untuk mencucuk jarumnya sekaligus menghalang usaha jurang ekonomi dirapatkan.

The Club sememangnya hanya menanti silap dari TheMalaysiaOfficial1. Pada ketika yang tepat, jarum dilancarkan.


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Menyembunyikan Rahsia MH370

maxresdefault

 


 

[Mukaddimah]

Bolehkah anda mempercayai, sebuah kapal terbang Boeing  seberat 223,200 kilogram dengan penumpang seramai kira-kira 239 orang boleh hilang lesap begitu sahaja tanpa apa-apa kesan? Dengan 2,271 satelit dalam orbit dan pemantauan 24 jam di seluruh pelusuk bumi, bagaimana kapal terbang sebesar itu boleh lenyap tanpa apa-apa tanda? Walaupun kononnya ditemui serpihan-serpihannya, namun lokasi yang berbeza-beza ia ditemui boleh membawa kepada pelbagai kesangsian dan umpama ‘ransom game’ yang bertujuan mempermainkan atau mengugut pihak-pihak tertentu.

Ini adalah salah satu ‘jarum’ yang amat mudah ditebak. Data-data sonar dan isyarat elektronik telah membuktikan bahawa jejak kapal terbang ini adalah ‘berkelakuan’ aneh sebelum hilang. Baca bagaimana ‘ransom game’ ini dimainkan, dan kaitan ia dengan pelbagai skandal yang pelik-pelik melanda negara dengan penglibatan NED dan NDI. Hanya di MistisFiles.


 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us