Category Archives: promo

Kertas Siasatan ‘Wuhan Monster’

kertassiasatan

 

Amerika Syarikat dikatakan menggunakan 6 sumber perisikan (sudah pasti salah satunya dari CIA) untuk menyiasat ‘makmal rahsia’.

Namun China menafikan penglibatan mereka malah pihak China menuduh satu ‘makmal rahsia’ lain di satu lokasi di Amerika adalah punca kepada wabak Covid-19!

Sebaik sahaja satu fact sheet berkenaan siasatan ini diumumkan, pusat-pusat penyelidikan patogen di China segera menyembunyikan apa jua maklumat kepada pihak luar, terutamanya MAKMAL RAHSIA.

Siri yang berikutnya adalah menghuraikan pelbagai dapatan dan pendapat dari pakar, sumber perisikan dan kenyataan dari pihak Amerika dan China.

TEKA-TEKI SEMAKIN BERSELIRAT. APAKAH ‘PLOT TWIST’ NYA?

 

BACA LAPORAN SETERUSNYA.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Mason-mason Melayu Episode V

faktornjib

 

Permainan baru sudah dibuka! Pertarungan sejak 30 tahun yang lalu. Ketiga-tiga pemimpin Melayu yang pernah bersama dalam satu parti politik kini bergelut di dalam permainan kuasa politik yang sengit selepas tersingkirnya DS Anwar dari kemungkinan satu-satunya peluang untuk menjadi perdana menteri.

Namun, DS Najib mungkin sukar untuk kembali ke arena politik sama seperti dahulu di kala Tun M walaupun semakin dimamah usia masih berkerja keras untuk mendapatkan kuasa politik yang mutlak. Apa pun kini, TS Muhyiddin yang memegang kuasa politik nombor satu negara.

Perbicaraan Najib dan ‘Plot Twist Pertama’ mendedahkan bahawa permainan ini berkemungkinan besar akan semakin panjang!

Pengaruh Najib di media sosial, rakyat bawahan yang masih bersimpati kepadanya, populariti Mahathir yang semakin merudum, Anwar yang semakin tertipu, terperuk dan terperosok atau bagaimana pula dengan DAP dan khadamnya, PAN? Parti-parti politik di dalam Pakatan Harapan nampaknya amat takut dengan pengaruh Najib bukannya UMNO atau BN.

 

“Faktor Najib”

 

 

najibcrowd

 

1. Plot Twist Pertama (XXI)

2. Plot Twist Kedua (XXII)

3. Plot Twist Ketiga (XXIII)

4. Plot Twist Keempat (XXIV)

 

HANYA DI MISTISFILES

Untuk Akses >> http://goo.gl/1QBIQK 

 

 

 

Mason-mason Melayu Episode IV : The Quest of Srivijayan Throne

mahawarjibmasonmelayu

 

Srivijaya, adalah sebuah empayar orang-orang Melayu yang selalu dikatakan paling agung jika dilihat pengaruhnya ke atas Asia Tenggara dan kekuasaan wilayahnya. Srivijaya diperintah oleh seorang MAHARAJA. Dia berkuasa mutlak ke atas empayarnya. Dia menguasai perdagangan maritim dan kutipan cukai di Selat Melaka. Dia juga berkuasa mengawal barangan yang dikumpul dari seluruh pelabuhan-pelabuhan empayar dan mengeksportnya ke China dan lain-lain kerajaan.

Kekuasaan begini, memang menggiurkan siapa sahaja terutamanya ahli politik pada hari ini…

Kini, pada tahun 2020 yang bersejarah… pencarian kepada ‘keramat Srivijaya’ sedang bergelut. Barangsiapa yang pertama menemui ‘keramat Srivijaya’ maka dia akan ditabalkan menjadi penguasa mutlak Malaysia, warisan kepada empayar agung itu.

Mempersembahkan kepada anda…

 

 

 

 

 

 

 

Mason-mason Melayu Episode IV :

The Quest of Srivijayan Throne

 

 

 

keramatsrivijayan

 

 

 

Topik-topik dalam Mason-mason Melayu Episode IV:

 

XVII : Mencari Kekuatan Pada ‘R.A.H.M.A.N’

XVIII : ‘Keris Penyalang’

XIX : ACCESS DENIED

XX : ACCESS DENIED

XXI : ACCESS DENIED

XXII : ACCESS DENIED

 

 

HANYA DI MISTISFILES!

 

=========================
Cara untuk akses MistisFiles
>> http://goo.gl/1QBIQK
=========================

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Siri Mason-mason Melayu : R.A.H.M.A.N Kedua & Penjelmaan Semula

masonmelayu

 

Siri Mason-mason Melayu kembali lagi. Kepada yang baru mengikuti di MistisFiles, siri ini mengupas tentang bagaimana aspek Machiavellisme, nasionalisme, autotarian, konspirasi dalaman, persaingan dalam merebut kuasa dan sentimen perjuangan  sekadar menyebut beberapa contoh, mempengaruhi politik Malaysia, khasnya politik orang-orang Melayu.

Siri terbaru ini akan mengandungi 5 topik:

 

Mason 1: Asas Teori R.A.H.M.A.N

Mason 2: ‘Malay Nationalism’ dan ‘Malay Dilemma’

Mason 3: Asas Teori ‘UMNO 2020′

Mason 4: Rule of Law

Mason 5: Penjelmaan Semula

 

Semua Jigster sila bersedia. Ingat!

Semua pihak harus pandai memahami bahaya di atas papan catur. Jika anda tidak tahu bermain, anda boleh menjadi penonton sahaja. Jika anda tahu bermain, anda MESTI menjadi pencatur, bukan yang dicaturkan. Tetapi,

 

jika anda dicaturkan, keluarlah dari papan catur.

 

Akses ke MistisFiles: BAPTIS SINI

The Gate of Yehova II:The Sacred Geometry

Sejak beribu-ribu tahun yang lalu,manusia percaya bahawa berkomunikasi dengan Kuasa Tertinggi atau digelarkan ‘Tuhan’ pasti mempunyai cara-cara yang tertentu.Manusia membuat pelbagai-bagai ritual dan cara berdoa,semata-mata untuk berhubung dengan Kuasa itu.

Selain dari bermacam-macam gerakan dan gaya untuk berhubung dengan Kuasa itu.ada sekelompok manusia percaya,bahawa untuk berhubung atau berkomunikasi dengan Kuasa itu,adalah melalui perantaraan corak-corak tertentu yang mematuhi nisbah dan kadaran tertentu.Kononnya,nisbah itu adalah salah satu tanda kesempurnaan dan simbol Ketuhanan.Mereka berhubung melalui apa yang dikatakan sebagai,

 

 

 

 

 

The Sacred Geometry

 

 

 

 

The laws of nature are but the mathematical thoughts of God.
-Euclid

 

 

 

 

‘Sacred Geometry’ (Geometri Suci) adalah istilah yang digunakan oleh ahli-ahli arkeologi,antropologi dan ahli Matematik Geometri.Ia termasuk agama,falsafah dan kerohanian berkenaan kepercayaan yang telah dikelilingi oleh aspek geometri dalam pelbagai budaya di sepanjang sejarah.

Ia meliputi geometri Pythagoras dan juga hubungan antara keluk organik dan keluk logaritma.“Geometri Suci” ini telah berkembang sebagai hasil daripada budaya yang berbeza.Kami akan menerangkan kepada anda sejarah Geometri Suci ini serta  menyediakan lima pandangan yang berbeza tentang bagaimana budaya yang berbeza telah membuat bentuk-bentuk geometri menjadi sesuatu yang suci.Kemudian kami akan menerangkan maksud nombor-nombor tertentu, kerana angka-angka telah memainkan peranan penting dalam topik Geometri Suci.Beberapa contoh tempat-tempat suci juga akan disediakan.Contoh-contoh ini akan menyediakan anda dengan rasa sebenar bagaimana Geometri Suci digunakan di tempat-tempat suci ini seperti di dalam piramid dan kuil-kuil.

Topik ‘The Sacred Geometri ini merangkumi:

-Matematik Geometri
-Logaritma
-Falsafah
-Agama 
-Nisbah Emas
-Nombor Phi
-Kejuruteraan Bentuk
-Nombor Fibonacci
-Pandangan Perspektif
-Seni Simetri
-Keseimbangan
-Senibina
-Kontra
-Elemen
 -dan banyak lagi

 Mereka telah menemukan bahawa alam ini direkabentuk dengan nisbah-nisbah tertentu dan semuanya bukan secara rawak namun ‘dibina’ berdasarkan satu format khas.Dengan memahami semua nisbah dan format ini,manusia percaya ia merupakan seakan-akan petunjuk untuk berhubung dengan penciptanya,yakni Si Genius yang memiliki Minda Tertinggi.

 

 

 

Kaitan Geometri Suci dan Manusia

 

Sejak mereka menemui bentuk-bentuk alam ini seperti jumlah kelopak bunga,jumlah corak hablur ais,garis pusat bulan,perimeter matahari dan sebagainya mempunyai nisbah-nisbah tertentu yang berkait antara satu sama lain maka manusia membina satu kepercayaan bahawa semua nisbah-nisbah ini adalah seakan-akan ‘wahyu’ atau petunjuk yang membawa kebaikan kepada yang tahu.

Mereka menjadikan bentuk-bentuk tertentu yang mematuhi nisbah ini dan padat dengan simetri untuk dijadikan sebagai alat ritual,dengan harapan,ia akan melahirkan kuasa tertentu sebagaimana kepercayaan mereka mesti ada sebab mengapa Kuasa itu memilih nisbah-nisbah tertentu untuk ‘membina’ alam semesta ini.

Dalam pengajian ini,anda akan belajar tentang:


1-The Sacred Geometry: Flower of Life (Bunga Kehidupan)
2-The Sacred Geometry: Tree of Life (Pokok Kehidupan)
3-The Sacred Geometry: The Sacred of Symmetry (Simetri Suci)
4-The Sacred Geometry: The Meaning of Numbers and Ratio (Maksud Di sebalik Nombor dan Angka)


Semua ini akan diterangkan dalam kempen antara yang paling mendebarkan setakat ini di MistisFiles.

Selamat Datang ke Pengetahuan Rahsia

Angka-angka adalah perkakas untuk berhubung kepada satu kesedaran.

Atau cara untuk membuatkan kita percaya kepada kewujudan-Nya.

Melalui…

 

 

The Sacred Geometry

Hanya di MistisFiles dan MistisJournal.

The HeavenGate Season II

Selamat Datang ke The Sovereignity of HeavenGate.Keinginan untuk mengetahui rahsia dari Heavenlore.Kunci-kunci untuk membuka pintu langit.Adakah benar ‘sky is limit’?

Kami akan memberitahu anda rahsianya.Itu pun jika anda bersedia untuk menerima akibatnya.Jika tidak,jangan sesekali cuba untuk menyentuh pemegang pintu The HeavenGate.Seseorang itu hanya boleh menyentuhnya sekiranya dia memiliki ilmu secukupnya.Tanpa ilmu,PENGETAHUAN SAHAJA TIDAK CUKUP.Dengan ilmu,baru timbul RASA PERCAYA.Dan itulah IMAN.Dengan IMAN,anda tidak perlukan lagi pengetahuan ini.Kerana ada orang yang masih tenggelam dalam kekeliruan walaupun diberi pengetahuan.Kerana ada orang yang masih terus bermimpi walaupun kenyang dengan segala pengetahuan.

Selama ini anda dilahirkan di dalam Islam disebabkan ibu-bapa anda sudah sedia Islam.Bagaimana orang-orang Yahudi dan Nasrani atau Pagan yang menyembah berpuluh-puluh dewa-dewi itu boleh melihat sinar dalam Islam?

Persoalan ini sama seperti rahsia alam ini,bagaimana ahli-ahli sains mencari kebenaran Tuhan Semesta Alam dengan berpandukan tanda-tanda kebesarannya.

Inilah dia.Rahsia untuk masuk mengintai ke dalam HeavenGate.

Kami akan mulakan siri The Sacred Geometry ini dengan tiga bab pengenalan:

 

 

‘Stairway to Heaven’

-Siapakah yang tahu rahsia StarGate?
-Asal-usul Kepercayaan StarGate
-Siapa Annunaki?
-Portal para Dewa
-Ancient Astronauts
-Teknologi StarGate
-Starwars dan Tamadun Para Jin

 

 

 

‘The Stargate’

-Nabi Yusof dan mimpi StarGate
-Tempat menyimpan rahsia di dalam Piramid
-Petunjuk StarGate dalam mimpi kedua Nabi Yusof
-Rahsia StarGate
-Kalimah Lailahaillallah yang menembusi StarGate
-Penjuru-penjuru Langit

 

 

 

‘The Gatekeepers’

-Penjuru-penjuru langit
-Para penjaga pintu langit
-Salam penjaga langit buat Nabi Muhammad
-Syaitan yang terkena panahan laser dari ‘The Guardian’
-Allah,The Lord of The Gates
-Password rahsia untuk membuka HeavenGate
-Isra’ dan Mi’raj merentasi StarGate
-Dari StarGate ke HeavenGate

Sebelum kita masuk ke pengajian The Sacred Geometry ….

Anda akan melalui tiga pintu ini dahulu.

Adakah anda telah bersedia?

WELCOME TO THE HEAVENGATE

The Tree of Life: Rahsia Sidratul Muntaha

Dalam Kabbalah,digambarkan Pohon Kehidupan itu adalah seni kepada pengetahuan rahsia;seolah-olah sumber kepada Kebijaksanaan (Wisdom) dan Pengetahuan (Knowledge).

Dalam Garden of Eden,ada sebuah pohon yang menjadi simbol keabadian,persoalannya adakah ia bermaksud pohon khuldi?

Pohon khuldi digambarkan dalam dialog Iblis dengan nabi Adam di dalam tradisi Islam sebagai medium untuk kekal abadi!

Atau,sebenarnya bukan KHULDI itu tetapi Sidratul Muntaha,sebuah pohon lain yang terkenal dalam tradisi Islam.Pohon ini memiliki jumlah dedaunan yang sama banyak dengan jumlah seluruh makhluk.

ADAKAH SIDRATUL MUNTAHA ADALAH POHON YANG KEKAL ABADI ITU?

JADI,APAKAH SEBENARNYA POHON KHULDI?

Jawapannya dalam sambungan keluaran terbaru dalam The Sacred Geometry: The Tree of Life

HANYA DI MISTISFILES.

 

The True Forbidden & Hidden Knowledge

Tree-of-Life-I

The Matrix 4th Density

 

Achtung!

 

Warning!

 

 

 

 

 

 

Di dalam dunia ini,manusia berhidup mengikut sangkaan bahawa mereka sebenarnya berada di alam realiti.Mereka makan,minum,pergi ke tandas dan tidur.Mereka setiap hari mencari keperluan hidup,beranak-pinak dan mencari hiburan untuk keseronokan hidup,’di alam realiti’ ini.

Ada yang terkinja-kinja di dalam disko,ada yang terpekik terlolong menunjuk perasaan di jalanan,ada yang berehat dengan senang hati di rumah….ada yang sedang merenung diri dan mengingati Tuhan,penguasa segala Matrix ini.

Mereka,manusia-manusia yang dungu itu tidak mengetahui,mereka sebenarnya berada di dalam sebuah ‘virtual reality’ yang teramat besar dan mencapai tahap seolah-olah infiniti.

‘Virtual reality’ ini dicipta oleh Penguasa Segala Matrix,gunanya untuk menguji manusia,adakah mereka mengotakan apa yang mereka janjikan sebelum dihantar ke ‘virtual reality’ ini.Selepas manusia-manusia dungu ini mati,mereka akan akan sedar kembali bahawa mereka sebelumnya berada di alam yang menipu,dan di hadapan mereka adalah kehidupan yang benar-benar realiti,lebih realiti.

‘Virtual reality’ ini benar-benar ‘real’.Bila anda menghirup segelas jus buah-buahan,anda akan merasa teksturnya,bau,suhunya dan rasanya yang lazat.Ia benar-benar ‘real’.Ambil sebilah pisau dan toreh pada lengan anda,anda akan melihat darah keluar dan merasa kesakitan yang benar-benar ‘real’.’Virtual reality’ ini direka untuk membohongi manusia supaya mereka merasa ia benar-benar ‘real’.Apabila mereka di’plug-out’,mereka akan sedar bahawa jus buah-buahan dan darah tadi adalah palsu.Mereka sebenarnya tidak meminum apa-apa dan darah tadi kini tiada lagi dan kesakitan telah lenyap.Semua itu hanya wujud di dalam ‘minda’.

Selamat datang ke dunia realiti maya paling hebat dalam sejarah.

 

SELAMAT DATANG KE MATRIX ANDA.

 

THE MATRIX 4TH DENSITY
The Matrix Ketumpatan Ke-4

Fasal ini menyatakan perihal alam-alam Matrix dan hubungan ia dengan manusia dan Tuhan.

Fasal ini mengandungi 5 bab terpenting:

1. Matrix di dalam Matrix

2. Perpindahan Matrix ke Matrix lain

3. Pengetahuan tentang Matrix

4. Tujuan Matrix diciptakan

5. Penguasa Segala Matrix

Jika dia mengetahui apakah itu Matrix yang sebenarnya,tiadalah dia mengejar-ngejar hidup di dalam Matrix yang sementara ini.Kehidupan selepas kematian adalah pasti.Seorang hamba akan bertemu Pencipta-Nya adalah pasti.Tiada zarah yang bergetar melainkan berlaku atas kudrat Pencipta Segala Matrix.Tiada sebutir pasir yang bergerak di dasar laut melainkan dengan kehendak Penguasa Segala Matrix.Tiada sehelai daun gugur ke bumi melainkan di dalam pengetahuan Pemusnah Segala Matrix.

Jika dia tahu apakah itu Matrix yang sebenarnya,tiadalah dia mengumpul-ngumpul harta ketika di dalam Matrix.Apa yang dia bekalkan di luar Matrix nanti itulah dia hartanya yang sebenar.Sampai masa,Matrix akan di’shutdown’.Segala kesenangan,rumah yang selesa,bangunan-bangunan tinggi,kenderaan,anak isteri…semuanya akan lenyap.Setiap amal perbuatannya akan dihisab.Ingat,sekiranya,Sang Penguasa Segala Matrix mula menghisab amal perbuatannya,maka binasalah dia.

“Ya Tuhan Kami,hisablah kami dengan penghisaban yang mudah”


Siapa yang mendapat pengetahuan bahawa sebenarnya dia berada di dalam Matrix maka dia adalah manusia yang amat beruntung.Namun lebih beruntung jika dia mempercayainya dan bertindak atas pengetahuan tadi.Segala tindak-tanduknya akan bersesuaian dengan pengetahuan rahsia itu.Kehidupannya di dalam Matrix akan menjadi ibarat musafir.Hanya satu persinggahan yang sementara.Dia tidak akan membuang masa di dalam stesen bas atau kapal terbang,dengan mula membina rumah-rumah atau tidur dengan nyenyak.Setiap masa dia akan bersedia untuk dipindahkan.Bukan bas,keretapi atau kapal terbang yang menunggu dia,dia yang menunggu,menanti dan bersedia bila-bila masa untuk ‘dipindahkan’.

Maut tidak menunggu seseorang.

Sampai masa,kita semua akan di’plug-out’.


Do you believe it?