Monthly Archives: December 2019

Kenyataan Nikola Tesla Tentang ‘Wireless Electric’ 1935

nikola

 

Berikut adalah beberapa kenyataan Nikola Tesla tentang penghantaran tenaga elektrik tanpa wayar. Kenyataan ini dibuat pada tahun 1935!

Bayangkan, Nikola Tesla tidak berani mengumumkan ideanya sekiranya tidak ada teknologi sebegitu ketika itu. Dalam kertas kerjanya, jelas ia boleh direalisasikan. Malah fasilitinya boleh dibangunkan.

Tapi jika anda perhalusi tulisan Tesla ini, sebenarnya memang ada pengetahuan tentang teknologi tanpa wayar itu, seawal 1893!

 

BACA SETERUSNYA

 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Korban Kanak-kanak di Amerika: Sumber Kuasa Mistik Golongan Elit? BHG II

ritual-abuse-art

 

Bagi kami (MistisFiles), isu ini tidak terhenti sebenarnya. Ia masih berjalan selagi terdapat organisasi-organisasi elit rahsia di seluruh dunia. Istilah seperti ‘Freemason’ atau ‘Illuminati’ sudah terlalu ‘sold out’ dan menjadi mainan wayang dan melariskan buku sahaja, namun modus operandi yang sama dilaksanakan oleh organisasi yang hampir sama falsafahnya dengan menggunakan nama yang lain.

Ritual-ritual sebegini adalah penyakit tahyul orang Eropah zaman gelap. Percaya atau tidak, golongan elit mereka yang anda lihat begitu terbuka, moden dan trendy itu sebenarnya masih mengamalkan upacara khurafat dan tahyul; menyembah jin syaitan dan adat-adat kuno.

 

BACA LAGI PENDEDAHAN YANG MENDEBARKAN INI…

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Korban Kanak-kanak di Amerika: Sumber Kuasa Mistik Golongan Elit?

ritual-abuse-art

 

Golongan Elit di Amerika menculik kanak-kanak terutamanya gelandangan dan mangsa kehancuran rumahtangga untuk dijadikan ‘sumber kuasa mistik’ dan gaya hidup pelik pedofil. Ini isu lama dan kami di MistisFiles sudah dedahkan dahulu berkali-kali. Namun apa yang mengejutkan, isu ini kembali hangat dan sedang dipantau oleh sebuah tribunal perundangan.

Laporan ini mungkin tidak diketahui oleh ramai orang di Malaysia. Namun ini adalah sedutan dari laporan sulit yang berkredibiliti tentang apa yang berlaku di Amerika baru-baru ini.

 

 

BACA SELANJUTNYA

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us