Category Archives: Jigsclue

Jigsclue #14 : “Master of Puppet”

masterpuppet

 

[Mukaddimah]

 

Dalam dunia yang mana terdapat kelompok-kelompok manusia yang cuba mengatasi antara satu sama lain, idea bahawa adanya manusia yang cuba untuk menguasai dunia memang realiti. Jika anda memiliki teknologi, modal, aset yang banyak dan tenaga manusia yang sedia diperhambakan, maka anda mampu menguasai jika tidak kesemuanya, maka sebahagian dari dunia yang fana ini dalam genggaman anda.

Tetapi The Elite tidak memikirkan bahawa dunia ini akan musnah. Mereka diajar tentang konsep keabadian dan kuasa yang tidak terbatas. Mereka diajar tentang bagaimana menjadi “Master of Puppet” untuk mengendalikan dunia dan manusia yang berdiam di dalamnya.

Mereka mencipta pelbagai proksi, hamba, klien, pengikut dan sebagainya untuk perlahan-lahan cuba sekeras daya  untuk membuktikan bahawa mereka juga boleh menjadi ‘dewa-dewi’ menguasai dunia ini mengikut telunjuk mereka, kononnya mampu mengatasi Tuhan.

Welcome to Your Master.

Obey or You Will Become A Prey.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

“French Roulette”

frechroult

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan. Ini adalah siri yang ketiga dan terakhir.

Untuk menjalankan fungsi-fungsi New World Order, suasana panik mesti dibikin untuk mencetuskan emosi orang ramai secara besar-besaran. ‘Paris Bombing’ adalah salah satunya, untuk trigger kepada keputusan yang diinginkan oleh para perancang dan The Hidden Hand. Aksi selepas bencana atau post-apocalypse adalah penting untuk dilihat; apakah sebenarnya event yang dinginkan oleh para penyembah Iblis itu dan kita akan lihat siapa yang terkena di dalam permainan “French Roulette” kali ini.

 

 

-MistisFiles

 

 

 

 

 

dangersign

 

 

 

 

Para pembaca MistisFiles,

 

Saya telah menerangkan sebelum ini peranan ketiga-tiga pihak yang terlibat dalam The Friday 13th ini. Setiap pihak memiliki hubungan ‘ekologi’ di antara satu sama lain dan memiliki sebab mereka terlibat di dalamnya. Jika setakat ini anda faham apa objektif dan sebab mereka merancang semua ini, mari kita lihat apakah isu-isu teknikal yang yang mempengaruhi keputusan-keputusan mereka di atas meja rundingan intelligen mereka dua tahun selepas The Feast of The Beast yang terakhir.

 

BACA DENGAN TELITI DAN FAHAMKAN.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

“Paris Ritual”

parisrtl

 

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan. Ini adalah siri yang kedua.

Dalam prinsip kelompok-kelompok penyembah syaitan, sesuatu ritual mesti dijalankan untuk memulakan PELAN BESAR. Ini mengambil kira pergerakan jasad-jasad di langit dalam ramalan-ramalan di dalam ‘The Holy Scriptures’. Mahu tidak mahu, ia memerlukan korban manusia. Mereka percaya, pihak yang ingin ditekan dan masyarakat manusia akan mengikut kehendak mereka apabila ritual berdarah itu telah dilaksanakan. Ikuti maklumat seterusnya.

 

 

-MistisFiles

 

 

dangersign

 

 

Para pembaca MistisFiles,

 

Dalam maklumat sebelum ini, saya telah menjelaskan kepada anda bahawa taktik tersebut dipilih kerana ada satu pihak yang ingin dihalakan atau dihalang dari berbuat sesuatu. Jika anda melihat secara keseluruhan, anda akan dapati 5-7 tahun kebelakangan ini, banyak pihak yang dipaksa dan diugut untuk ‘sesuatu’ yang khas. Banyak event dijalankan bagi memandu ke arah suatu situasi besar. Arab Spring, Kempen Anti-Keganasan dan sebagainya adalah semua pelan berjadual yang telah atau sedang dijalankan.

Seterusnya, saya akan jelaskan dari segi teknikalnya ia dijalankan atas sebab dan pendirian apa.

1) Dalam setahun, terdapat dua kali ritual mesti dijalankan. 2-cycle ritual ini mesti dijalankan untuk memandu kepada ‘bantuan besar’ yang akan tiba pada tahun seterusnya.

2) Korban manusia mesti diadakan bagi pihak yang merancang mendapat apa yang diingini. Ini sebahagian dari ritual dan juga salah satu objektif besar. Saya akan jelaskan mengapa korban mesti dijalankan nanti, teruskan membaca.

3) Pelan ini dilaksanakan dengan harapan mencapai dua objektif sekaligus,yakni pihak kedua dan pihak pertama. Tugas akan diberi kepada pihak ketiga,yang juga memiliki objektif tertentu.

Saya akan beritahu siapa pihak yang ketiga ini. Ia adalah sesuatu yang mengejutkan.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

“The Black Friday”

blckfriday

 

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan.

Dunia sedang memasuki drama terbaru. Bagi para Luciferiancraf, masa sudah semakin hampir. Mereka mesti berbuat sesuatu. Untuk trigger keadaan di mana masih ada penentang tegar mereka, false alarm mesti berbunyi di Eropah…untuk menghalalkan GENOCIDE seterusnya…

 

-MistisFiles

 

 

dangersign

 

 

 

 

Kepada pembaca MistisFiles,

 

1) Apa yang telah berlaku di Paris telah dirancang lebih setahun yang lalu. Dari segi logistik, bekalan senjata, isu halangan keselamatan, media, penyamaran dan propaganda, telah disusun dalam satu SOP yang sistematik.

2) Namun jika kita perasan, modus operandinya tetap sama. Sebab itu, orang ramai yang menjadi ‘child of media manipulation’ tetap menganggapnya sebagai “Teori Konspirasi”. Namun adakah masih berkhayal dengan “teori konspirasi” apabila ada orang terbunuh dan ada pihak yang disalahkan?

3) Terdapat sekurang-kurangnya 10 lokasi dalam perancangan itu. Semua lokasi memiliki makna-makna tertentu dan dipilih khas untuk menimbulkan rantaian sentimen dan disusun selama lebih 6 bulan sebelum itu dalam mesyuarat intelligen mereka.

 

Sila baca seterusnya dan fikirkan baik-baik.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Introduction to The Number Circle

Dalam pergolakan dunia hari ini,terdapat sekumpulan manusia yang masih membaca ramalan-ramalan dari kitab-kitab ‘Harut & Marut’ mereka.Pada ketika-ketika tertentu,mereka mula membuka lembaran demi lembaran,yang tidak lebih daripada komentar para pendeta mereka kepada hadis-hadis akhir zaman yang dikatakan dari ‘karung’ satu lagi yang tersembunyi.

Dalam menangani apajua senario hari ini,kita boleh melihat satu rahsia ini,identiti mereka;NOMBOR.Mereka obses terhadap nombor-nombor dan angka-angka.

Itulah dia,The Elite dan jika anda mengikuti tulisan-tulisan saya sebelum ini di MistisFiles,anda pasti tersenyum kerana mereka sudah beraksi sekali lagi.

-M.O

=========================================================

 

 

 

 

“Th3Numb3rC1rcl3″

 

Notice: All information and data for this work were obtained
through various sources in the secret documents & conversations.

This articles is a CONFIDENTIAL work that is intended for review by
the serious researcher,and assumes a basic familiarity with the general
subject matter in the field.It was not produced specifically for the
general public.

However,for educational reason,it considered to release.So,use it under your responsibility.

==========================================================

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us