Monthly Archives: November 2015

The Tale of Two States I

kngsar

 

Artikel ini adalah versi penuh kepada siri The Tale of Two States I yang keluar di fanpage Srikandi.

Ia menceritakan:

– Kisah dua negeri di semenanjung yang terkenal

– Kisah Siam dan Inggeris merancang untuk menangkap raja negeri kaya secara tipu muslihat

–  Kisah raja negeri miskin melaksanakan ‘escape plan’

– Kisah raja negeri kaya yang menghidu sesuatu yang tidak kena dengan gelagat Inggeris dan Siam

– Kisah negeri kaya yang mempergunakan Inggeris untuk memajukan negerinya secara halus

 

Hanya untuk subscriber MistisFiles.

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

The Possessor of Black Mengkong

blackmekg

 

 

Pada 20 Mei 1876, salah seorang perwira yang terlibat dalam pembunuhan J.W.W Birch dari suku Semai bernama Si Putum, telah digantung sampai mati di Bandar Baru, Perak. Namun sebenarnya dalam rekod, terdapat 3 lagi perwira dari kalangan Orang Semai yang menjadi pengikut panglima-panglima Melayu dalam kes pembunuhan Residen British tersebut. Sekurang-kurangnya dua pejuang itu terlepas dari tangkapan askar-askar British dan menghilang entah ke mana.

Dalam catatan J.G. Davidson, beliau menghadapi ‘tekanan’ dalam memburu salah seorang yang terlibat dalam pembunuhan Birch itu dan menyatakan orang tersebut memiliki ‘black magic’ yang membolehkan ia sukar dikesan oleh askar-askar Sepoi. Ini menyebabkan beliau hidup dalam ketakutan dan meletakkan jawatan selepas hanya setahun menjadi Residen di Perak.

Sebenarnya…

Continue reading

“French Roulette”

frechroult

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan. Ini adalah siri yang ketiga dan terakhir.

Untuk menjalankan fungsi-fungsi New World Order, suasana panik mesti dibikin untuk mencetuskan emosi orang ramai secara besar-besaran. ‘Paris Bombing’ adalah salah satunya, untuk trigger kepada keputusan yang diinginkan oleh para perancang dan The Hidden Hand. Aksi selepas bencana atau post-apocalypse adalah penting untuk dilihat; apakah sebenarnya event yang dinginkan oleh para penyembah Iblis itu dan kita akan lihat siapa yang terkena di dalam permainan “French Roulette” kali ini.

 

 

-MistisFiles

 

 

 

 

 

dangersign

 

 

 

 

Para pembaca MistisFiles,

 

Saya telah menerangkan sebelum ini peranan ketiga-tiga pihak yang terlibat dalam The Friday 13th ini. Setiap pihak memiliki hubungan ‘ekologi’ di antara satu sama lain dan memiliki sebab mereka terlibat di dalamnya. Jika setakat ini anda faham apa objektif dan sebab mereka merancang semua ini, mari kita lihat apakah isu-isu teknikal yang yang mempengaruhi keputusan-keputusan mereka di atas meja rundingan intelligen mereka dua tahun selepas The Feast of The Beast yang terakhir.

 

BACA DENGAN TELITI DAN FAHAMKAN.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

“Paris Ritual”

parisrtl

 

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan. Ini adalah siri yang kedua.

Dalam prinsip kelompok-kelompok penyembah syaitan, sesuatu ritual mesti dijalankan untuk memulakan PELAN BESAR. Ini mengambil kira pergerakan jasad-jasad di langit dalam ramalan-ramalan di dalam ‘The Holy Scriptures’. Mahu tidak mahu, ia memerlukan korban manusia. Mereka percaya, pihak yang ingin ditekan dan masyarakat manusia akan mengikut kehendak mereka apabila ritual berdarah itu telah dilaksanakan. Ikuti maklumat seterusnya.

 

 

-MistisFiles

 

 

dangersign

 

 

Para pembaca MistisFiles,

 

Dalam maklumat sebelum ini, saya telah menjelaskan kepada anda bahawa taktik tersebut dipilih kerana ada satu pihak yang ingin dihalakan atau dihalang dari berbuat sesuatu. Jika anda melihat secara keseluruhan, anda akan dapati 5-7 tahun kebelakangan ini, banyak pihak yang dipaksa dan diugut untuk ‘sesuatu’ yang khas. Banyak event dijalankan bagi memandu ke arah suatu situasi besar. Arab Spring, Kempen Anti-Keganasan dan sebagainya adalah semua pelan berjadual yang telah atau sedang dijalankan.

Seterusnya, saya akan jelaskan dari segi teknikalnya ia dijalankan atas sebab dan pendirian apa.

1) Dalam setahun, terdapat dua kali ritual mesti dijalankan. 2-cycle ritual ini mesti dijalankan untuk memandu kepada ‘bantuan besar’ yang akan tiba pada tahun seterusnya.

2) Korban manusia mesti diadakan bagi pihak yang merancang mendapat apa yang diingini. Ini sebahagian dari ritual dan juga salah satu objektif besar. Saya akan jelaskan mengapa korban mesti dijalankan nanti, teruskan membaca.

3) Pelan ini dilaksanakan dengan harapan mencapai dua objektif sekaligus,yakni pihak kedua dan pihak pertama. Tugas akan diberi kepada pihak ketiga,yang juga memiliki objektif tertentu.

Saya akan beritahu siapa pihak yang ketiga ini. Ia adalah sesuatu yang mengejutkan.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

“The Black Friday”

blckfriday

 

 

Ini adalah apa yang dikumpul dari siri emel yang dihantar oleh Lodgekeeper tentang apa yang berlaku di Paris. Maklumat dari siri emel itu akan dibahagikan dalam 3 tajuk secara berturutan.

Dunia sedang memasuki drama terbaru. Bagi para Luciferiancraf, masa sudah semakin hampir. Mereka mesti berbuat sesuatu. Untuk trigger keadaan di mana masih ada penentang tegar mereka, false alarm mesti berbunyi di Eropah…untuk menghalalkan GENOCIDE seterusnya…

 

-MistisFiles

 

 

dangersign

 

 

 

 

Kepada pembaca MistisFiles,

 

1) Apa yang telah berlaku di Paris telah dirancang lebih setahun yang lalu. Dari segi logistik, bekalan senjata, isu halangan keselamatan, media, penyamaran dan propaganda, telah disusun dalam satu SOP yang sistematik.

2) Namun jika kita perasan, modus operandinya tetap sama. Sebab itu, orang ramai yang menjadi ‘child of media manipulation’ tetap menganggapnya sebagai “Teori Konspirasi”. Namun adakah masih berkhayal dengan “teori konspirasi” apabila ada orang terbunuh dan ada pihak yang disalahkan?

3) Terdapat sekurang-kurangnya 10 lokasi dalam perancangan itu. Semua lokasi memiliki makna-makna tertentu dan dipilih khas untuk menimbulkan rantaian sentimen dan disusun selama lebih 6 bulan sebelum itu dalam mesyuarat intelligen mereka.

 

Sila baca seterusnya dan fikirkan baik-baik.

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Malay Metallurgical: The Sword of Accepted Tiler

sword 1

 

 

Artikel ini adalah siri terakhir dalam minikempen ‘The Sword of The Sea Dragon’. Ia menghuraikan hubungan sejarah pedang-pedang berpamor Eropah dengan warisannya bersambung di dalam kelompok-kelompok rahsia awal selepas itu. Seperti yang diketahui sebelum ini di dalam artikel yang lepas, Eropah pada Zaman Gelap telah mempelajari seni pembuatan bilah berpamor dari dunia Arab/Islam yang diwarisi dari seni pamor keris dari Kedah Tua.

Ini kemudiannya diwarisi oleh ‘hulubalang’ khas kepada sekian banyak kelompok rahsia di Eropah,dengan dilengkapi senjata terbaik mereka; pedang pamor dari teknologi Qala’i.

 

 

 

 

 

“The Sword of Accepted Tiler”

 

 

 

freemasontilercover

 

“The Tiler’s sword should traditionally be one with a “wavy” blade, to symbolize the flaming sword that was placed at the east of the ….”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Misteri Penemuan Serpihan Atap Genting Di Tapak Arkeologi Sungai Batu

atapgentingsgbatu

 

 

 

Pada tahun 1864, Kapten James Low, seorang Residen Kaunselor British di Pulau Pinang telah menggali satu kawasan di sekitar Lembah Bujang di Kedah. Maklumat yang didapatinya dari peta-peta pengembara Sepanyol dan Itali serta jurnal-jurnal terdahulu menunjukkan terdapat satu kota purba di sekitar Kedah.

Anehnya, beliau menemui serpihan atap genting dan puing-puing bangunan yang mendap di dasar tanah. Ini dicatatkan di dalam diarinya. Ini mengukuhkan kepercayaannya bahawa ada ‘something’ di sana.

Apakah yang ditemui oleh James Low?

Artikel penuh untuk subscriber MistisFiles

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us